Mechanical Engineer

Ga jij planmatig te werk en ben je een echte techneut? En hou je daarnaast ook van afwisseling in je werk en samenwerken met collega’s? 

Jouw werk als mechanical engineer

Als mechanical engineer werk je op de afdeling Project Engineering en werk je dagelijks aan onze palletiseermachines. Vanuit opgestelde specificaties ga je planmatig te werk om te komen tot slimme modules. Je houdt rekening met de geldende wet en regelgeving en zoekt innovatieve oplossingen. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega’s. Jouw team bestaat uit ongeveer 10 collega’s met verschillende disciplines en staat bekend om de goede sfeer en collegialiteit.

Een project start met een intake, hierbij komen de verschillende disciplines bij elkaar en wordt het project doorgesproken. Wat zijn de wensen en hoe gaan we dit mogelijk maken? Daarna worden de modules onderverdeeld tussen de engineers en ga je aan de slag! Jouw functie is erg afwisselend, de ene keer ben je met een specifieke module bezig en een andere keer verdiep je je in een complete ontwerpopdracht. De te engineeren modules hebben wisselende doorlooptijden, variërend van 1 tot 8 weken. Onze palletizers worden onder hetzelfde dak geproduceerd dus na enkele weken kan je in de werkplaats terug zien wat jij hebt getekend!

Jouw profiel

Als mechanical engineer kan je goed omgaan met deadlines, ben je leergierig en beschik je over zelf oplossend vermogen. Jij bent communicatief sterk en werkt gestructureerd. Daarnaast beschik je over:

 • MBO4- of HBO diploma richting werktuigbouwkunde of mechatronica of vergelijkbaar.
 • Ervaring in CTO-omgeving.
 • Ervaring met Solidworks of Inventor is een pre.
 • Interesses in de nieuwste innovaties. 

Wat krijg je?

 • Een afwisselende baan van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen waarvan een aantal worden vastgesteld en de overige worden opgenomen door op vrijdag om 15:00 uur het weekend in te luiden.
 • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal & Techniek.
 • Elke dag vers fruit.
 • Leuke activiteiten georganiseerd door onze sfeerbeheer commissie.

Wat kun je verwachten?

Je komt te werken binnen een hechte club met betrokken collega’s. Wij geloven dat onze medewerkers de drijvende kracht zijn van onze onderneming en vinden het belangrijk dat zij met plezier aan het werk zijn. Wij gaan graag lange relaties aan met onze medewerkers en bieden je daarom volop ruimte voor de ontwikkeling en groei van jouw kwaliteiten. Bij Verbruggen Palletizing Solutions werken we hard en proberen we elke dag het best mogelijke resultaat neer te zetten, maar ook een grapje op zijn tijd of het delen van weekend verhalen waarderen we enorm.

Solliciteren?

Ben jij de mechanical engineer waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature? Neem gerust contact op met Saskia Bakker via 0527-620232 of of 0615301827.  

Solliciteren kan via de button Apply Now of via email naar jobs@verbruggen.nl