Coördinator Loods- en opbouw monteur

Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten. De productie en levering van de benodigde (staal)componenten wordt verzorgd door een professionele supply chain.

Onze afdeling Assembly & FAT zoekt een pro- actieve

Coördinator Loods- en opbouw monteur

Functieomschrijving

Als coördinator draag je samen met 1 tot vier collega’s zorg voor het opbouwen, installeren, afbreken, transport gereedmaken en laden van palletiseermachines. Op basis van de tekening weet je vanuit je ruimtelijk inzicht goed te bepalen waar je welke installatie plaatst, hoe je deze weer in pakketten afbreekt en zo praktisch in de meest logische manier laadt in de container voor transport. Je hebt overzicht op het werk en weet op basis van de planning goed in te schatten wanneer wat moet gebeuren en wie je naast jezelf daarbij nodig hebt om uiteindelijk op het juiste moment de container met machine op transport te krijgen.

Je hebt een pro-actieve houding en weet op het juiste moment actie te ondernemen indien noodzakelijk. Je hebt kennis en ervaring met de nodige hijs- en hefmiddelen. Je bent fysiek sterk, handig en hebt naast een goed ruimtelijk inzicht een creatief vermogen om daar waar nodig met de puzzelstukken tot de juiste oplossing te komen.

Wanneer er geen installatie opgebouwd, afgebroken of geladen hoeft te worden, draai je mee in de montage als Technician (mechatronica monteur). Je bent dan in staat om zelfstandig delen van de machine te assembleren.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3/4;
  • Praktische ervaring op het gebied van mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische assemblage in de machinebouw
  • Proactieve houding en ruimtelijk inzicht;

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid;
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Een gezellig team met leuke activiteiten als zijnde BBQ, kerstlunch, team uitje en meer
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren;

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Michel Schut of Saskia Bakker (0527-620232). Solliciteren kan bij voorkeur via onze website: www.verbruggen.nl of eventueel door je CV met korte motivatie te mailen naar jobs@verbruggen.nl

Solliciteren kan via de button Apply Now of via email naar jobs@verbruggen.nl

Dale Bates

How can I help you?

If you have any suggestions or comments, please let us know, so we can improve our services!

- or contact us directly -

Fill in these optional questions for faster support!

You may also exit this for now

Thank you for contacting us!

One of our expert representatives will reach out to you within 48 hours.
You also call or email us directly if you have any further information that would clarify your request.

+31 527 620 232   info@verbruggen.nl

Faster support?

Fill in the following form to receive faster support.


Speak to you soon!