Familiedag - entree

Geslaagde Verbruggen familiedag

Op 13 april jl. verwelkomden we met trots de familie en vrienden van onze medewerkers tijdens de Familiedag. Een speciaal evenement waarbij we de kans kregen om de familie en vrienden van onze gewaardeerde medewerkers te verwelkomen en hen te laten zien waar we zo trots op zijn.

Familiedag entree
Familiedag demo

Vanaf 10.00 uur werden de eerste bezoekers verwelkomd over een blauwe loper in de werkplaats waar onze machines geproduceerd worden. Na een lekkere bak koffie en zoetigheid  kon men hier van A tot Z zien hoe de machines gebouwd worden en welke technieken hierbij komen kijken. Een hoogtepunt was de demonstratie van de VPM-14 machine, die moeiteloos zakken uien op een pallet stapelde, rechtstreeks vanaf de band. Het resultaat? Een perfecte stapel, gereed voor verder transport! Naast de productie-omgeving was het ook mogelijk om een kijkje te nemen op de kantoren waar onder andere Sales, Marketing, Finance en R&D zijn gehuisvest. De medewerkers konden zelf de gasten langs de verschillende kantoren en werkplaatsen rondleiden en vertelden over wat er te zien was, wat erg gewaardeerd werd door de bezoekers.

Familiedag koffiebusje
Familiedag springkussens
Familiedag springkussens
Familiedag drinken

Natuurlijk was er ook aan de innerlijke mens gedacht! Verschillende foodtrucs boden hun lekkernijen aan. Van een lekker frietje tot een heerlijke taco: aan van alles was gedacht en menigeen deed zicht hier tegoed aan. De allerkleinsten konden genieten van verse poffertjes en vermaakten zich met leuke spellen en konden los op de diverse springkussens. Ook konden de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd, waarbij een leuke prijs te winnen was. Hier werd volop gehoor aan gegeven en er zijn prachtige kleurplaten ingeleverd. De 2 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt en zij gingen er met een speelgoed cadeaubon vandoor. Al met al kan er teruggekeken worden op een geslaagde dag met veel gezelligheid en vrolijke gezichten.  

Familiedag demoscherm
Familiedag demo
Familiedag demo

Bij Verbruggen Palletizing Solutions worden regelmatig leuke activiteiten voor het personeel georganiseerd. Op die manier blijven we verbonden met elkaar en leren we elkaar beter kennen. Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij ook uitmaken van onze hechte team? Check dan de vacaturepagina voor meer informatie. 

Similar Posts